Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ευκαιρία για… συγχωροχάρτι στους αντάρτες της ΝΔ

Αποφασισμένη να δώσει συγχωροχάρτι σε όλους όσοι δείξουν εμπράκτως ότι μετανοούν και υπερψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους εμφανίζεται η ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες.





Με ονομαστικές ψηφοφορίες θα αρχίσουν να περνούν το ένα μετά το άλλο τα κρίσιμα νομοσχέδια, που στην ουσία θα έχουν τη λογική των εφαρμοστικών νόμων του νέου Μνημονίου
 
Αρχής γενομένης από σήμερα στη Βουλή, όπου μάλιστα λέγεται ότι η πρόταση που θα κατατεθεί από τα κόμματα της Αριστεράς θα είναι η ονομαστική ψηφοφορία να επεκταθεί όχι απλώς στα νομοσχέδια αλλά και στα άρθρα τους. 
 
Όμως το ενδιαφέρον από αυτή τη διαδικασία δεν θα αφορά μόνο στο αν και με ποια πλειοψηφία θα περάσουν, αλλά και στη στάση που θα τηρήσουν οι αντάρτες βουλευτές, κυρίως της ΝΔ, οι οποίοι είχαν καταψηφίσει την Κυριακή την νέα σύμβαση. 
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από την Συγγρού είναι αποφασισμένοι να δώσουν συγχωροχάρτι σε όλους όσοι δείξουν εμπράκτως ότι μετανοούν και υπερψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους. 
 
Ενδεχομένως αυτή θα είναι και η τελευταία ευκαιρία που θα έχουν για να συμπεριληφθούν και πάλι στα ψηφοδέλτια του κόμματος τους, ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου