Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Κλειδί το πρώτο παιχνίδι με Ολυμπιακό!»

To ντελίριο του ενθουσιασμού στον ΟΦΗ για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος, δεν έχει κοπάσει ακόμα. 

Τα διπλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (21/3 και 4/4), θα είναι για τον ΟΦΗ μια μεγάλη πρόκληση. Στην κρητική ομάδα θεωρούν κλειδί το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη, καθώς  θεωρούν ότι αν πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό, οι πιθανότητες στην ρεβάνς  στο Γεντί Κουλέ, θα είναι μεγαλύτερες. Στον ΟΦΗ θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί στα παιχνίδια αυτά, ωστόσο πολλά θα κριθούν από την  αγωνιστική κατάσταση που θα είναι εκείνη την περίοδο και με πιο δείκτη  σοβαρότητας θα αντιμετωπίσουν  τις αναμετρήσεις αυτές, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα έχει στρέψει το βάρος  στην Ευρώπη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο για τους ερυθρόλευκους δεν είναι στον ίδιο βαθμό προτεραιότητας, όπως είναι στον ΟΦΗ, που αντιμετωπίζεται ως «ιστορική πρόκληση», η προοπτική συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου  Ελλάδος.
«Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας»
Ο Φώτης Παπουλής  για την πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΟΦΗ μετά την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, τονίζει ότι  «με τον Πανσερραικό μπήκαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να καθαρίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι. Καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε σχετικά νωρίς την άμυνα του Πανσερραϊκού και από εκεί και πέρα, όλα έγιναν πιο εύκολα. Εδώ που φτάσαμε θα διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας το μερίδιο που μας αναλογεί για την πρόκριση στον τελικό. Στην σειρά των διπλών αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό, δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απ΄ ό,τι στα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα και εάν βρεθούμε σε καλή κατάσταση, όλα μπορούν να συμβούν.Πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη. Εάν καταφέρουμε να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, τότε όλα θα είναι ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς στο Γεντί Κουλέ».
«Κλειδί το πρώτο παιχνίδι»
Ο Παναγιώτης Ζορμπάς, σκόρερ του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πανσερραικό,  τόνισε με την σειρά του ότι  «το παιχνίδι με τον Πανσερραικό ήταν μια πρόκληση για εμάς. Γι΄αυτό και από το πρώτο λεπτό, μπήκαμε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα. Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε εξαιρετικά, με το γκολ του Παπουλή «κλειδώσαμε» τη νίκη και πήραμε αυτό που θέλαμε. Το ευνοϊκό για τον ΟΦΗ είναι πως δίνουμε την ρεβάνς στο «Γεντί Κουλέ», μπροστά στον κόσμο μας που φέτος είναι στο πλευρό μας. Αν πάρουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» τότε θα παραμείνουμε ζωντανοί για τη πρόκριση».
«Κυνηγάμε το όνειρο»
Ο  Πολυχρόνης Βεζυρίδης, με την σειρά του επισημαίνει ότι «Ήμασταν σοβαροί. Τώρα βλέποντας τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς, κυνηγάμε ό,τι καλύτερο. Όλα είναι πιθανά αρκεί να τα δώσεις όλα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο.Δεν είχαμε ξεχάσει τον τελευταίο αγώνα μέσα στις Σέρρες. Δώσαμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με δύσκολες συνθήκες, αλλά αυτή τη στιγμή κρατάμε στη μασχάλη δύο καρπούζια. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε στο τέλος. Κυνηγάμε το όνειρο και θα δούμε τι θα γίνει».
Η σκέψη στην ΑΕΚ
Ωστόσο στην κρητική ομάδα θα έχουν το χρόνο να ασχοληθούν με τους ημιτελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό που προέχει τώρα για τους παίκτες του ΟΦΗ είναι το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στο παιχνίδι αυτό ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τους Καμπάνταη και Καλάιτζιτς που είναι τιμωρημένοι, ωστόσο μετράει  και επιστροφές. Ο Μάντζιος ανεβάζει στροφές για να προλάβει το παιχνίδι, ενώ και οι Μποντόρ και Μπούρμπος οι οποίοι προφυλάχθηκαν από την τεχνική ηγεσία, θα είναι στην διάθεση της ομάδας.
*Το θέμα της αδειοδότησης είναι το κυρίαρχο στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ που έχει προγραμματιστεί το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο.

πηγή:cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου