Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ντόρα: Με αυτοδυναμία σε τρείς μήνες θα έχουν ξηλωθεί πεζοδρόμια!!

«Η αυτοδυναμία θα ήταν ο μεγαλύτερος εφιάλτης για τη χώρα. Σε τρεις μήνες θα είχαν ξηλωθεί όλα τα πεζοδρόμια της Ελλάδας», προειδοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Ρ/Σ ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης προβλέποντας ότι από τις εκλογές θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας με προγραμματική σύγκλιση.Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε επίσης ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν υπονομευμένη από την αρχή διότι το ένα κόμμα υπέβλεπε το άλλο.

Σε ότι αφορά το κόμμα της και τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά που καταγράφονται η κα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι στην κάλπη η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι ψηλά εξηγώντας ότι ο κόσμος εκτιμάει και αναζητάει ανθρώπους που να μπορεί να τους εμπιστευτεί.

Μιλώντας επίσης για τους υποψηφίους της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε ότι δεν αναζητά επωνύμους και τόνισε ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους θα είναι άνθρωποι που για πρώτη φορά ασχολούνται με την πολιτική.

«Ναι, είναι πρωτοεμφανιζόμενοι. Άνθρωποι που μπαίνουν σήμερα στην πολιτική, στη δυσκολότερη στιγμή της πολιτικής για να προσφέρουν. Εγώ δεν θέλω ούτε life style, ούτε σταριλίκια, ούτε τηλεοπτικούς αστέρες. Θέλω σκληρά εργαζόμενους βουλευτές οι οποίοι αύριο το πρωί έχοντας την κοινωνική καταξίωση στον περίγυρό τους θα μπορούν να προσφέρουν στη χώρα», συνέχισε η κα Μπακογιάννη η οποία κατέκρινε τις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων για τις επιστροφές στις τάξεις τους βουλευτών που είχαν διαγραφεί.

«Τι σεβασμό μπορεί να προκαλέσει στον οποιονδήποτε ψηφοφόρο μια αλλαγή στάσης σε εβδομαδιαία βάση; Τη μία διαγράφω, την άλλη φέρνω πίσω, την τρίτη λέω  ψηφίστε αυτό που καταψηφίσατε την προηγούμενη φορά. Εσείς σοβαρά πιστεύετε ότι αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη στον κόσμο που τα ακούει;», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου