Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Βάλσαμο» η διακοπή στον Εργοτέλη-Στις Εθνικές Μπρούνο-Μπουχαλάκης!

Την διακοπή του πρωταθλήματος προσπαθεί να εκμεταλευτεί ο Εργοτέλης, για να ξεπεράσει κάποια προβλήματα τραυματισμών. Λεάλ και Σασιασβίλι ακολουθούν θεραπεία. 

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι «βάλσαμο» για τον Εργοτέλη, προκειμένου να αποθεραπευτούν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές και  να είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τις κρίσιμες αναμετρήσεις που έρχονται και ειδικότερα για τα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό.
Το παιχνίδι Κυπέλλου των Ερασιτεχνών του Εργοτέλη με τον Πατούχα στην Βιάννο παρακολούθησαν οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Καραγεωργίου. Ο τεχνικός του Εργοτέλη είχε την ευκαιρία να δεί από κοντά τις υποδομές της ομάδας, που κάνουν πολύ καλή πορεία και στο Κύπελλο ΕΠΣΗ και βλέπουν την συμμετοχή τους στον τελικό μετά το 1-2 επί του αντιπάλου τους, που είναι ομάδα Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Την ίδια ώρα ο 18χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός του Εργοτέλη με ελληνική υπηκοότητα, ο  Μπρούνο Χαλκιαδάκης (φώτο), ο οποίος στο παιχνίδι με τον Αρη έκανε το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκ, κλήθηκε  στην Εθνική Νέων για  διεθνές τουρνουά U19, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το διάστημα 1-9 Μαρτίου. Μαζί με τον Χαλκιαδάκη κλήθηκε και ο νεαρός Μπουχαλάκης, ο οποίος επίσης φέτος έκανε ντεμπούτο στην Σούπερ Λίγκ, με την φανέλα της κρητικής ομάδας.

πηγή:cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου