Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 3-0

Ο ΟΦΗ δεν συνάντησε αντίσταση από τον Πανσερραϊκό και χάρη στα γκολ των Ταυλαρίδη, Παπουλή και Ζορμπά προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βερόν, Χ. Λόπεθ, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Παπουλής (63' Ζορμπάς), Καμπάνταης (73' Ζ. Λόπες).
Πανσερραϊκός (Δημητρίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Στεφανίδης, Σιάκκας (19' Κιάσσος), Παρασκευαΐδης (52' Δ. Τριανταφύλλου), Βουτσιάς (69' Γκούρτσας), Μιλένκοβιτς, Τάντιτς.
Σκόρερ: 15' Ταυλαρίδης, 45+1' Παπουλής, 89' Ζορμπάς
Κίτρινες κάρτες: 10' Κάλαϊτζιτς, 57' Παπουλής


ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΓΩΝΑ
Η επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου να χρησιμοποιήσει τον Χόρχε Λόπεθ σε ρόλο "δεκαριού" ήταν 100% επιτυχημένη, καθώς ο Ισπανός αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.
Ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί σε μία από τις πρώτες του επισκέψεις στα καρέ του Πανσερραϊκού με σκόρερ τον προωθημένο Ταυλαρίδη, έπειτα από καλοχτυπημένο φάουλ του Λόπεθ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, η κρητική ομάδα άγγιξε το 2-0 όταν ο -ευρισκόμενος σε θέση οφ σάιντ- Σίσιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι προ κενής εστίας.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ωστόσο αυτό δεν έφτανε, καθώς δεν πήραν καλό βαθμό στην τελική προσπάθεια. Μετά από το ολιγόλεπτο διάστημα υπεροχής των Σερραίων, ο ΟΦΗ απείλησε με τον Καμπάνταη, πριν ο Παπουλής κάνει το 2-0 με ατομική ενέργεια και σουτ.
Εκτός των άλλων, ο Πανσερραϊκός είχε να αντιμετωπίσει και την ατυχία του, καθώς και οι τρεις αλλαγές που έκανε ο Παύλος Δημητρίου ήταν αναγκαστικές. Οι δύο εκ των παικτών που αντικαταστάθηκαν, μάλιστα, ήταν οι νεοαποκτηθέντες Παρασκευαΐδης και Σιάκκας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, καθώς ο ΟΦΗ φρόντισε απλά να διατηρήσει το προβάδισμα, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων για το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός έχασε διπλή ευκαιρία με τις κεφαλιές των Στεφανίδη-Γκούρτσα, ενώ στο 89ο λεπτό ο Ζορμπάς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με δυνατό σουτ κι ενώ προηγουμένως είχε διανύσει το μισό γήπεδο.

MVP

Ο Χόρχε Λόπεθ. Απέδειξε για πολλοστή φορά ότι διαθέτει φαντασία και καλή τεχνική, ενώ από τα δικά του πόδια δημιουργήθηκε η φάση που προήλθε το πρώτο γκολ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Το αμυντικό δίδυμο του Πανσερραϊκού. Κώστας Τριανταφύλλου και Γιώργος Σαλαμαστράκης φέρουν μεγάλη ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου