Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Βουλευτής έβγαλε 1 εκ ευρώ στο εξωτερικό!

Μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της βουλής ο Παναγιώτης Νικολούδης, Πρόεδρος της Αρχής καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες υποστήριξε πως ένας βουλευτής χωρίς να τον κατονομάζει έβγαλε 1 εκ ευρώ στο εξωτερικό τον Μάιο του 2011.


«Θα πρέπει λοιπόν να σας πω χωρίς κανένα δισταγμό ότι από ελέγχους που μπορεί να μην είναι πλήρως εξαντλητικοί αλλά δεν είναι μόνο δειγματοληπτικοί που αφορούν ποιοι άνθρωποι ποιες κοινωνικές τάξεις έβγαλαν τα χρήματα τους από την αγορά ή τα έβγαλαν και στο εξωτερικό.

Αυτό που λέμε και που εννοούμε πολιτικό κόσμο εγώ έναν ή μία διαπίστωσα ότι έβγαλε 1 εκ ευρώ τον περσινό δραματικό Μάη του 2011.

Σε ποσοστό στους 300 είναι ένας στα 300. Δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του, δεν είναι αμάρτημα το να βγάλεις χρήματα έξω, δεν είναι παρανομία με την τυπική έννοια του νόμου, αλλά για μένα είναι ένα δείγμα»

Να υπενθυμίσουμε ότι εκκρεμεί ακόμα ο επανέλεγχος των πόθεν έσχες ορισμένων βουλευτών καθώς υπήρξε αναντιστοιχία με τα έσοδα. Επίσης δεν έχει ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των υπογραφών για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών που ίσως έχουν κάποιοι βουλευτές στην Ελβετία.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου